Prostaat stimulatie kan bij veel mannen raar klinken en zorgen voor een vreemde reactie. Zeker wanneer je het hebt over orgasmes via de prostaat. Vanzelfsprekend zou je denken dat mannen enkel klaar kunnen komen via de penis. Toch is een porstaat orgasme net iets anders. Door de prostaat te voorzien van massage wordt het normale orgasme als extra intens ervaren. Tevens is, enkel het masseren van de prostaat, voldoende om het gevoel te realiseren vlak voor een orgasme. Door dit langer aan te houden kun je het gevoel voor een langere tijd ervaren zonder echt klaar te hoeven komen. Nu de hamvraag. Hoe kun je de prostaat nou het beste stimuleren voor dit aangename gevoel?

De prostaat dildo

Een prostaat dildo is een anale dildo voor mannen met een licht gebogen schacht en een verdikte afgeronde top. Zoals de naam zegt is de prostaat dildo een speeltje voor mannen dat via de anus wordt ingebracht. Door het gebogen ontwerp wordt de prostaat namelijk bereikt waardoor de gebogen top de prostaat kan masseren. Door de dildo op en neer te bewegen wordt de prostaat als het ware gemasseerd en gestimuleerd. Naast het stimuleren van de prostaat zorgt een prostaat dildo ook voor anale stimulatie waardoor de zenuwen rondom de anus worden gestimuleerd.

De prostaat stimulator

Een vibrator versie van de porstaat dildo is de prostaat stimulator. De aanwezigheid van vibraties zorgen dat je zelf als gebruiker niet hoeft in te spannen om het orgastische gevoel te bereiken. Hiernaast kan een prostaat stimulator voor een langere tijd worden gedragen waardoor het fijne gevoel aan kan blijven houden totdat de prostaat stimulator wordt uitgeschakeld. Actieve anale stimulatie met een prostaat stimulator is hierbij dan ook vanzelfsprekend. Je krijgt met een prostaat stimulator hierdoor dubbele stimulatie in 1 speeltje.

Prostaat stimulatie voor beginners

De stimulatie van de prostaat is in principe voor iedereen weggelegd echter kan, voor optimale stimulatie, iets meer ervaring vereisen van de gebruiker. De eerste criteria waaraan je moet voldoen is in ieder geval het fijn vinden van anale stimulatie en penetratie via de anus. Dit omdat de prostaat een intern orgaan is waarbij je het lichaam eerst moet penetreren. Daarom is penetratie van de anus een vereiste. Hiernaast is het bereiken van de porstaat niet voor iedereen even gemakkelijk en kost het een beetje ervaring om de ‘Hotspot’ goed te vinden. Hierom is het belangrijk om een groot en afgeronde top uit te kiezen bij de prostaat dildo. Nadat je een aantal keren de prostaat dildo te hebben gebruikt zul je vaker precies kunnen aanvoelen waar de hotspot bevindt waardoor de stimulatie optimaal is.
Ben je aan het twijfelen of je de prostaat goed kan vinden of wil je automatisch de prostaat stimuleren, dan is een automatische stimulator voor de prostaat een ideaal speeltje. De prostaat stimulators zijn ontworpen met de meest ideale vormgeving en actieve stimulatie. Naast het vereenvoudigen van het vinden van de prostaat, zijn prostaat stimulators uitgerust met verstelbare vibratiestanden. Hierdoor is het extra eenvoudig om je juiste mate van stimulatie of massage te vinden zonder lichamelijke inspanning. Ons inziens zijn prostaat stimulators voor beginners, en ook voor gevorderden, daarom ook altijd de beste speeltjes voor het stimuleren van de prostaat.
anale stimulatie